Buitenhof-tuinmeubelen.nl 8.6 6265

Familiebedrijf anno 1989

Vertrouw op onze jarenlange ervaring

Buitenhof Tuinmeubelen is opgericht in 1989 met een paar winkels in het Brabantse land. De unieke formule heeft geleid tot een sterke groei, waardoor er nu 21 vestigingen zijn. We hebben jarenlange ervaring op het gebied van tuinmeubelen. En die ervaring ziet u zeker terug in onze producten. U kunt vertrouwen op hoge kwaliteit en betaalbare prijzen. Daarnaast hebben wij als echt familiebedrijf service hoog in het vaandel staan.

1Verstand van het product

Met onze jarenlange ervaring zijn wij specialist op het gebied van tuinmeubelen. We weten welke materialen geschikt zijn voor buitengebruik, hoe we kunnen zorgen voor duurzame tuinmeubelen en wat een tuinmeubel onderhoudsvriendelijk maakt. Onze ervaring ziet u dus zeker terug in onze kwalitatieve producten. Daarnaast helpt deze ervaring ons om u zo goed mogelijk te adviseren over de keuze voor tuinmeubelen. Zo weet u zeker dat u een product kiest wat echt bij uw situatie en uw wensen past!

2Kennis van de markt

Daarnaast hebben wij kennis van de markt. We begrijpen de wensen van onze klanten, en hoe deze wensen in de loop van de tijd kunnen veranderen. Met deze kennis zorgen wij ervoor dat onze producten altijd perfect aansluiten bij uw wensen.

3Kennis van comfort

Als het om tuinmeubelen gaat, is comfort een erg belangrijke factor. Om optimaal te kunnen genieten van het buitenleven, moet u natuurlijk comfortabel zitten. En dat snappen wij! Daarom zijn al onze tuinmeubelen voorzien van optimaal zitcomfort. Ook kunt u uw tuinmeubelen voorzien van heerlijke kussens. Zo kunt u perfect ontspannen! Daarnaast vindt u in onze collectie een groot aantal verstelbare producten. Zet de rugleuning van uw stoel achterover om lekker na te tafelen, of schuif uw loungebank uit naar een liggende positie.

4Onderscheidende tuinmeubelen

Onze tuinmeubelen zijn uniek en uit eigen design. We hebben het hele proces van ontwerp en productie in eigen hand. En dat zorgt voor unieke tuinmeubelen. Daarom gaan wij met respect op zoek naar de klant die een onderscheidend tuinmeubel wil.

Onze andere zekerheden