Buitenhof-tuinmeubelen.nl 8.6 6265

Tuinmeubelen tegen scherpe prijzen

Verrassend betaalbaar

Tuinmeubelen van Buitenhof zijn gemaakt van hoge kwaliteit. En toch zullen de prijzen u positief verrassen. Doordat we het hele proces in eigen hand hebben, van eerste schets tot bij u in de tuin, kunnen we de tussenhandel overslaan. En dat resulteert in verwonderlijk betaalbare producten! We leggen u graag uit hoe wij de hoge kwaliteit waarborgen, en toch zorgen voor betaalbare producten.

1Productontwikkeling

Wij hebben onze productontwikkeling in eigen beheer. We hoeven dus geen kosten te maken aan externe partijen voor trendspotten, ontwerpen en produceren.

2Transport naar klant

Ook het transport naar onze klanten doen wij zelf. We hebben bezorgers in dienst, die uw tuinmeubelen netjes bij u af komen leveren. Bij een aankoop boven de €250 is deze bezorging gratis! Daarnaast kunt u ervoor kiezen om uw tuinmeubelen meteen te laten monteren. Na afloop nemen wij de verpakkingen, karton en plastic weer mee. Zo kunt u snel genieten van het buitenleven! En doordat wij het transport in eigen hand hebben, houden we de kosten laag.

3Op- en overslag

Bij BuitenHof hebben we een groot distributiecentrum in Roosendaal. Hier slaan we onze tuinmeubelen op. Ons distributiecentrum in Roosendaal beschikt over maar liefst 30.000 m2 aan distributieruimte. Als u een bestelling plaatst, zullen wij deze vanuit ons distributiecentrum in Roosendaal naar u transporteren. Wij hebben dus geen externe partners voor op- en overslag, maar hebben dit allemaal in eigen beheer!

4Eigen winkels

Naast de productontwikkeling, het transport en op- en overslag, hebben wij ook onze winkels in eigen hand. BuitenHof Tuinmeubelen heeft 22 winkels verspreid over België en Nederland. We verkopen onze producten dus niet via andere verkopers, maar u vindt ze gewoon in onze eigen winkels! Ook hierdoor kunnen we de kosten laag houden.

5Groot volume

Tot slot produceren wij in grote aantallen. Hierdoor kunnen we de prijzen drukken, waardoor u geniet van betaalbare luxe tuinmeubelen!

Onze andere zekerheden