Buitenhof-tuinmeubelen.nl 8.6 6265

Unieke eigen design tuinmeubelen

Van ontwerp tot productie: alles in eigen hand

Wij hebben het complete proces van trendspotting, ontwerp, productie, winkels, transport en service in eigen hand. En dat zorgt voor onderscheidende, trendy tuinmeubelen. Alles wordt zelf ontworpen, geproduceerd en getest om vervolgens de tuinmeubelen in de winkels en de webshop te tonen. We ontwerpen alles zelf, dus u heeft altijd een unieke set in uw tuin staan! Bij ons vindt u geen vreemde merken, maar enkel producten die door ons zelf ontworpen en geproduceerd zijn. Hierdoor kunnen we een stabiele kwaliteit garanderen, én een uniek product! We lichten hieronder graag toe hoe het complete proces in zijn werk gaat.

1Trendspotting

Om ervoor te zorgen dat u een unieke, trendy set in uw tuin heeft staan, beginnen wij het proces met trendspotting. We bezoeken beurzen, we bekijken de laatste interieurtrends en we bestuderen verschillende vormen, materialen en kleuren. We spotten trends over de hele wereld! Vervolgens kijken hoe we dit het best voor buiten kunnen toepassen in onze tuinmeubelen.

2Design

De volgende stap is het omzetten van deze trends in echte ontwerpen. De ontwerpen worden getest en er worden samples (voorbeelden) gemaakt. Samples die niet worden goedgekeurd, worden niet verder geproduceerd. Maar als de samples wel worden goedgekeurd, kunnen ze in grotere aantallen worden geproduceerd. Dit proces van designs en tests zorgt ervoor dat u altijd een kwalitatief meubel in uw tuin heeft!

3Productontwikkeling

Het in grote aantallen produceren van onze tuinmeubelen gebeurt over de hele wereld. Onze hoofdlocaties zijn Nederland, China en Indonesië. Ons teakhout komt uit Indonesië, en is SVLK gecertificeerd. Het teakhout uit Indonesië is dus op een legale en duurzame manier gekweekt en gekapt. En zo bent u verzekerd van legaal, duurzaam en sterk teakhout in al uw meubels. De rest van onze tuinmeubelen worden geproduceerd in China en Nederland. Hier hebben we natuurlijk nauw contact mee.

4Kwaliteitscontrole

Alle tuinmeubelen die zijn geproduceerd, ondergaan een strenge kwaliteitscontrole. We vinden het belangrijk dat alle artikelen voldoen aan onze eisen. Dankzij deze eisen zorgen wij ervoor dat u een kwalitatief hoogwaardig meubel in uw tuin heeft staan. Mocht er toch een tuinmeubel doorheen slippen met een mankement, dan kunt u dat eenvoudig en snel melden via onze klantenservice. Zij helpen u graag verder!

5Naar de winkels

In de laatste fase zijn de tuinmeubelen helemaal klaar en gecontroleerd. Ze kunnen verstuurd worden naar onze winkels! Hier staan ze tentoongesteld in onze ruime showrooms. Naast dat onze meubelen in de winkels staan, staan ze ook in ons magazijn in Roosendaal (Noord-Brabant) van ruim 30.000 vierkante meter. Veilig opgesteld en goed ingepakt staan de tuinmeubelen te wachten om in uw tuin weggezet te worden.

Onze andere zekerheden