Buitenhof-tuinmeubelen.nl 8.6 6265

Advies over parasols

Parasols zorgen voor verkoelende schaduw in de zomer. Daarnaast brengt een parasol veel sfeer in uw tuin. We hebben parasols in verschillende soorten en maten in onze collectie. Of u nu op zoek bent naar een grote parasol of een kleine parasol, bij BuitenHof bent u aan het juist adres als u op zoek bent naar een luxe parasol. Maar welke parasol is voor u het meest geschikt? We zetten graag alle informatie voor u op een rij. Wij hebben alle informatie over parasols voor u verzameld, zodat u precies weet welke parasol het beste aansluit bij uw wensen.

Ga naar:
- Soorten parasols
- Parasolvoeten
- Parasol accessoires
- Parasolhoezen
- Persoonlijk advies

Soorten parasols

Er bestaan twee verschillende soorten parasols: de stokparasol (staande parasol) en de zweefparasol. In onderstaand overzicht leest u meer over de stokparasol en de zweefparasol. Weet u nog niet welk type parasol het best bij u past? Wij geven wij u graag meer informatie over de verschillende soorten parasols.

 

Zweefparasol

Zweefparasols | BuitenHof Tuinmeubelen

Een zweefparasol heeft het doek aan de zijkant van de mast hangen. Hierdoor kunt u deze aan de zijkant van een set zetten, en neemt de parasol weinig ruimte in. Ook is de zweefparasol makkelijk te draaien en te kantelen in verschillende richtingen. Zo is er altijd voldoende schaduw.

Staande parasol

Staande parasols| BuitenHof Tuinmeubelen

Een staande parasol heeft de mast in het midden van het doek. Net zoals de zweefparasol kan de staande parasol vaak kantelen, maar deze heeft minder draaimogelijkheden. De staande parasol is daarentegen wel lichter dan een zweefparasol en makkelijk op te bergen.

Parasolvoeten

Bij een parasol hoort natuurlijk ook een goede parasolvoet! Er zijn verschillende parasolvoeten: de granieten voet, betonnen voet en watervoet. Daarnaast maken we onderscheid in de grondvoet en kruisvoet. Ieder type parasolvoet heeft eigen voor- en nadelen. Ook is niet iedere soort parasolvoet geschikt voor elk type en elk gewicht parasol. Welke parasolvoet u het beste kunt kiezen, kunt u lezen op onze uitgebreide adviespagina over parasolvoeten. Of bekijk direct ons uitgebreide assortiment aan parasolvoetenU kunt bij ons ook direct een parasol met voet kopen!

Parasol accessoires

Om een etentje of borrel nog gezelliger te maken kunt u de parasollamp en speaker in de Palermo parasol plaatsen. Dankzij de Bluetooth verbinding kunt u makkelijk uw laptop of mobiel met de speaker verbinden en uw favoriete muziek afspelen. De parasollamp zorgt voor een gezellige sfeer! Het is ook mogelijk om de parasollamp los aan te schaffen. Een parasol met led is de ideale sfeermaker tijdens een knusse zomeravond.

Parasol accessoires | BuitenHof Tuinmeubelen
Beschermhoes parasol |BuitenHof Tuinmeubelen

Parasolhoezen

Uiteraard wilt u uw parasol zo lang mogelijk mooi houden en beschermen. Daarom adviseren wij altijd om een parasolhoes te gebruiken. Bij BuitenHof tuinmeubelen hebben wij verschillende soorten parasolhoezen:

- Nevada parasolhoes : 4x4 en 3,5x3,5 meter spanwijdte van het doek
- Palermo parasolhoes : 3x3 en 2,5x2,5 meter spanwijdte van het doek
- Stokparasol beschermhoes : 190x42/53x0.5

Deze zweefparasolhoezen en stokparasolhoezen zijn geschikt voor de parasols binnen ons assortiment. Heeft u al een parasol? Als de spanwijdte van uw parasoldoek binnen de gestelde afmetingen blijft, zijn deze hoezen ook geschikt voor uw huidige parasol.

Parasol kopen bij BuitenHof? Kom naar één van onze winkels!

Parasol kopen? U bent van harte welkom in één van onze BuitenHof tuinmeubelwinkels. Onze enthousiaste verkoopspecialisten staan klaar om u te helpen bij uw keuze. Bekijk hieronder direct het winkeloverzicht.

 

Advies parasol | BuitenHof Tuinmeubelen

Natuurlijk kunt u ook contact opnemen met onze verkoopafdeling voor advies op maat. U kunt ons bellen, mailen, Whatsappen of met ons chatten. Bekijk hieronder de contactmogelijkheden en neem direct contact met ons op!

 

   0165 52 67 71

 

   verkoop@buitenhoftuinmeubelen.nl

 

   06 82 33 16 21

 

   Chat nu met medewerker