Buitenhof-tuinmeubelen.nl 8.6 6265

Betaalmogelijkheden bij BuitenHof Tuinmeubelen

Bij BuitenHof Tuinmeubelen kunt u kiezen uit verschillende betaalmogelijkheden. U heeft de mogelijkheid om te betalen bij ontvangst van uw tuinmeubelen, al kunt u natuurlijk ook gelijk betalen bij een bestelling. De betaalmogelijkheden zijn van toepassing in zowel al onze 22 winkels als bij een online bestelling.

Betalen is altijd veilig. Dit kunt u zien aan onze certificering bij Thuiswinkel waarborg. Ook zijn we aangesloten bij vertrouwde betaalsystemen IDEAL. Hieronder staan een aantal onderwerpen met betrekking tot betalen benoemd. 

Welke manier van betalen zijn mogelijk?
U kunt bij ons betalen per pin, in sommige gevallen is het ook mogelijk om op rekening te betalen. Betalen van een bestelling in de winkel

-Direct betalen

U kunt het bedrag in één keer voldoen door een pintransactie.

- Aanbetalen
Een aanbetaling is bij ons niet verplicht. Als u toch een aanbetaling wenst te doen, dan is het mogelijk om een deel aan te betalen en het overige openstaande bedrag bij aflevering te voldoen. Dit is alleen mogelijk bij de bezorgmethoden leveren in verpakking en full service levering.

- Betalen bij levering/ bij afhalen
Daarnaast is het mogelijk dat u bij levering uw betaling voldoet. Het voordeel is dat u pas betaalt als uw tuinmeubelen zijn geleverd. Heeft u uw bestelling in een van onze winkels laten bezorgen? Dan kunt u bij het afhalen betalen in de winkel. Bij een lnline bestelling wat verzonden wordt ver DHL ontvangt u een factuur die u binnen 8 dagen kunt voldoen.Betalen van een bestelling via de webshop

- Direct betalen
U heeft de mogelijkheid om het bedrag in één keer te voldoen. Dit kan door gebruik te maken van IDEAL of uw creditcard.

Bij IDEAL kunt u de volgende banken selecteren:
* ABN Amro
* ASN Bank
* Bunq 
* ING
* Knab
* Rabobank
* Regio Bank
* SNS Bank
* Triodos Bank
* Van Lanschot Bankiers

De volgende creditcards kunt u selecteren:
* Maestro
* Mastercard
* Visa

Via PayPal
PayPal is een betaalmethode, waarbij het gemakkelijk is om online geld over te maken. Er is alleen een account nodig die u zelf dient aan te maken. Hier kan u uw privé bankrekening of creditcard aan koppelen. Om een bestelling te plaatsen zijn alleen uw Paypal inloggegvens nodig. Meer informatie vindt u op de site van PayPal.


- Betalen bij levering
Ook bij een online bestelling is het mogelijk dat u het openstaande bedrag betaalt bij levering. Dit kan per pin.

Bij een online bestelling is het niet mogelijk om in delen te betalen. 


Hoe zit het met betalen bij een pakketpost?
- Direct betalen
Zoals hierboven staat geschreven kunt u direct alles online veilig betalen.


Betalen bij afhalen

U kunt in de winkel of online een bestelling plaatsen. Hier kunt u ervoor kiezen om uw besteling later op te halen bij een zelf gekozen winkel of bij ons magazijn in Roosendaal. Hieronder staat beschreven welke mogelijkheden er zijn met betrekking tot betalingen.


Winkelbestelling
- Direct betalen
U kiest ervoor de betaling per pin in de winkel volledig te voldoen. 

- Deelbetaling (Aanbetaling)
U kiest ervoor om de betaling per pin gedeeltelijk in de winkel te voldoen. Het overig bedrag betaalt u bij het afhaalmoment. 

- Betaling bij afhalen
U bestelt in de winkel uw tuinmeubelen, maar kiest ervoor te betalen als u uw nieuwe tuinmeubelen in de winkel of het centraal magazijn komt afhalen. Hier is een deelbetaling niet meer mogelijk. 

Online bestelling
- Direct betalen. 
Dit is hetzelfde als bij een normale online bestelling. 

- Betaling bij afhalen
U kan een winkel of magazijn kiezen waar u uw nieuwe spullen wilt afhalen. Het volledige bedrag dient te worden voldaan bij het afhalen. Overig

Andere vragen?

Ons team helpt u graag met het beantwoorden van al uw vragen, waaronder vragen over betalingen. U kunt ons bereiken op de volgende tijdstippen:


Maandag t/m vrijdag: 09.00 uur tot 21.00 uur
Zaterdag: 10.00 uur tot 17.00 uur 

Klantenservice BuitenHof Tuinmeubelen