Buitenhof-tuinmeubelen.nl 8.6 6265

Loungesets

Loungesets zijn een fijne toevoeging aan uw tuin. Met een loungeset kunt u optimaal genieten van het buitenleven. Naast de moderne loungesets gebaseerd op de nieuwste trends, hebben we ook klassieke sets in onze collectie. Er is altijd wel een loungeset die bij uw wensen past!

lees meer...

  1. 1
  2. 2
  3. 3
15 van de 33 artikelen

  1. 1
  2. 2
  3. 3
15 van de 33 artikelen

Voordelen loungesets

Met een loungeset geniet u comfortabel van de zon. Onze loungesets zijn voorzien van heerlijke kussens waardoor u ultiem kunt loungen. Daarnaast zijn de loungesets uit onze collectie van hoge kwaliteit en weerbestendig.

Vinkje Ultiem loungen
Vinkje Optimaal zitcomfort
Vinkje Hoge kwaliteit
Vinkje Weerbestendig


Loungeset schoonmaken en onderhouden

Afhankelijk van het materiaal van uw loungeset is er speciaal onderhoud nodig. Met goed onderhoud blijft uw loungeset lang mooi en kunt u er veel plezier van hebben. Onze design loungesets van aluminium zijn sterk, duurzaam en eenvoudig te onderhouden. Ook wicker is een stevig materiaal dat niet kan vergaan. Toch is het goed om uw loungeset af en toe schoon te maken en te onderhouden. Zo verlengt u de levensduur van uw set. Bekijk onze uitgebreide adviespagina’s voor meer informatie over aluminium loungesets onderhouden, teakhouten loungesets onderhouden, wicker loungesets onderhouden en textileen loungesets onderhouden.


Loungeset kopen

Loungeset kopen? Dat kunt u veilig en eenvoudig doen via onze webshop. Bij het kiezen van een loungeset moet u rekening houden met een aantal zaken. Welk materiaal past het best bij u? En aan hoe veel personen moet de loungeset plaats bieden? Natuurlijk moet er ook voldoende ruimte zijn in uw tuin. Vindt u een bepaalde set mooi maar past deze niet bij de beschikbare ruimte die u heeft? Vaak kunnen we dit gewoon voor u aanpassen! Bekijk de collectie direct online of kom langs in een van onze winkels.

Lees verder ▼ Lees minder ▲