Buitenhof-tuinmeubelen.nl 8.6 6265

Accessoires

Accessoires in uw tuin geven sfeer en gezelligheid in uw tuin. En gezelligheid staat voorop als het gaat om het buitenleven! Een plantenbak, dienblad of tuinlamp maakt uw tuin echt af. In de zomer is uw tuin uw tweede woonkamer, dus maak het daar ook gezellig! Dit doet u eenvoudig met de tuin accessoires van BuitenHof Tuinmeubelen. Zo zorgt u voor een knusse en mooie omgeving.

lees meer...

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
15 van de 62 artikelen

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
15 van de 62 artikelen

Tuinaccessoires bij uw lounge- of tuinset

Zodra u een keuze gemaakt heeft uit de verschillende tuinmeubelen van BuitenHof, is het ontzettend leuk om de tuin verder aan te kleden met diverse tuinaccessoires. Uw tuin is helemaal compleet met de juiste tuindecoratie. BuitenHof heeft een mooie collectie aan tuinaccessoires. Verwen uzelf met een unieke tuinaccessoire of geef het een vriend of vriendin cadeau. Door het gebruik van verschillende materialen en kleuren is er voor iedere tuinset een geschikt tuinaccessoire. Ook zijn er diverse placemats te vinden in de tuinmeubelcollectie. De placemats zijn verkrijgbaar in de kleuren van de loungesets en diningsets en dus uitstekend te combineren. Bovendien zijn ze ook nog eens functioneel, ze beschermen uw tuintafel tegen vlekken en kringen.


Welke accessoires zijn er nog meer?

We hebben niet alleen decoratieve accessoires in onze collectie, maar de collectie tuin accessoires is nog veel groter. Zo kunt u bijvoorbeeld beschermhoezen, tuinkussens, onderhoudsmiddelen, vuurtafels en gaslantaarns kopen. Zo wordt uw tuin een heerlijke plek! Bekijk hieronder direct alle andere accessoires.

      • Beschermhoezen
      • Onderhoudsmiddelen
      • Cadeaubonnen
      • Tuinkussens
      • Vuurtafels en gaslantaarns


Tuin accessoires kopen

Tuin accessoires kopen doet u eenvoudig en snel via onze webshop. Hier vindt u onze uitgebreide collectie accessoires om uw tuin helemaal af te maken. U kunt de collectie tuinaccessoires eenvoudig online bestellen, maar u bent natuurlijk ook van harte welkom in één van onze winkels. Hier kunt u de complete collectie bekijken onder het genot van een kopje koffie. Daarnaast staan onze specialisten klaar om u te adviseren bij uw keuze. Bekijk hieronder direct het overzicht van de winkels.

Lees verder ▼ Lees minder ▲