Buitenhof-tuinmeubelen.nl 8.6 6265

Onderhoudsmiddelen

Onderhoudsmiddelen helpen u bij het schoonmaken en beschermen van uw tuinmeubelen. Met onze jarenlange ervaring hebben wij onderhoudsmiddelen ontwikkeld voor de beste verzorging. Zo geniet u zo lang mogelijk van uw tuinmeubelen!

lees meer...

  1. 1
  2. 2
15 van de 16 artikelen

  1. 1
  2. 2
15 van de 16 artikelen

Onderhoud en bescherming

Er kan onderscheid worden gemaakt tussen schoonmaakmiddelen en onderhoudsmiddelen. Schoonmaakmiddelen zijn voor het reinigen van uw tuinmeubelen, terwijl onderhoudsmiddelen worden gebruikt voor het onderhoud van tuinmeubelen. U kunt online alles lezen over het onderhoud van de verschillende materialen tuinmeubelen.


Welke accessoires zijn er nog meer?

We hebben niet alleen onderhoudsmiddelen in onze collectie, maar de collectie tuin accessoires is nog veel groter. Zo kunt u bijvoorbeeld beschermhoezen, tuinkussens, decoratieve accessoires, vuurtafels en gaslantaarns kopen. Zo wordt uw tuin een heerlijke plek! Bekijk hieronder direct alle andere accessoires..

      • Accessoires
      • Beschermhoezen
      • Cadeaubonnen
      • Tuinkussens
      • Vuurtafels en gaslantaarns


Onderhoudsmiddelen kopen

Onderhoudsmiddelen kopen doet u eenvoudig en snel via onze webshop. Hier vindt u onze uitgebreide collectie onderhoudsmiddelen om uw tuinmeubelen goed te beschermen en te onderhouden. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in één van onze winkels. Hier kunt u de complete collectie bekijken onder het genot van een kopje koffie. Daarnaast staan onze specialisten klaar om u te adviseren bij uw keuze. Bekijk hieronder direct het overzicht van de winkels.

Lees verder ▼ Lees minder ▲