Buitenhof-tuinmeubelen.nl 8.6 6265

Tuinkussens

Tuinkussens zijn een belangrijk onderdeel van uw lounge- of tuinset. Met een tuinkussen zit u urenlang comfortabel en kunt u optimaal genieten van het buitenleven. Daarom hebben we comfortabele tuinkussens in verschillende kleuren en maten. Wilt u tuinkussens in een speciaal formaat? Bestel dan hier uw tuinkussens op maat. Voor meer informatie over de verschillende kussenstoffen kunt u terecht op onze uitgebreide adviespagina. En bent u er nog niet helemaal aan uit welke stof het beste bij u past? Doe dan de kussenwijzer test!

lees meer...

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
15 van de 465 artikelen

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
15 van de 465 artikelen

Tuinstoelkussens, loungekussens en tuinbank kussens

Tuinstoelkussens, loungekussens en tuinbank kussens; wij hebben ze allemaal in onze collectie. Tuinkussens maken uw tuinstoelen, tuinbanken of loungeset een stuk comfortabeler. Daarnaast hebben we decoratiekussens in ons assortiment. Deze zorgen voor extra aankleding. Dankzij een combinatie met decokussens creëert u een prachtig geheel in uw tuin. Decoratiekussens maken uw tuin uniek en u kunt elke gewenste uitstraling creëren.


All Weather kussens

Uniek bij BuitenHof Tuinmeubelen zijn de All Weather kussens. Deze zijn gemaakt om het hele jaar door buiten te laten liggen. Door de speciale vulling loopt het regenwater er snel doorheen en zijn de kussens snel weer droog. U geniet dus altijd van een mooi aangeklede tuin en u hoeft niet telkens de kussens uit de set te halen. Een onverwachte regenbui is geen enkel probleem!


Tuinkussens onderhouden

Afhankelijk van het materiaal van uw tuinkussens, hebben deze speciaal onderhoud nodig. Natuurlijk zijn al onze kussens echte buitenkussens, en dus makkelijk wasbaar. Als u een vlek op uw kussen heeft, is dit dus geen enkel probleem. Ook kunt u gebruikmaken van de onderhoudsmiddelen die we speciaal hebben ontwikkeld voor onze kussens. Voor meer informatie over tuinkussens schoonmaken en onderhouden kunt u terecht op onze uitgebreide adviespagina.


Welke accessoires zijn er nog meer?

Naast tuinkussens, hebben we nog meer praktische en leuke accessoires in ons assortiment. Deze zorgen voor een functionele én mooie tuin. Bekijk hieronder direct de andere accessoires.

      • Accessoires
      • Beschermhoezen
      • Onderhoudsmiddelen
      • Cadeaubonnen
      • Vuurtafels en gaslantaarns


Tuinkussens kopen

Tuinkussens kopen doet u eenvoudig en veilig via onze webshop. Hier vindt u een uitgebreid assortiment tuinkussens in alle soorten en maten. Bij BuitenHof Tuinmeubelen zijn alle tuinkussens los te verkrijgen. Ideaal om bestaande tuinkussens te vervangen als ze versleten zijn of als u zelf een tuinmeubel heeft gemaakt. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in een van onze winkels. Hier kunt u de verschillende kussenstoffen voelen en bekijken. Ook adviseren onze specialisten u graag over welke kussenstof het best bij uw wensen past. Bekijk het overzicht van de winkels direct hieronder.

Lees verder ▼ Lees minder ▲