Buitenhof-tuinmeubelen.nl 8.6 6265

Vuurtafels en gaslantaarns

Vuurtafels en gaslantaarns zijn echte sfeermakers in uw tuin. In de winter verlengen ze de tijd dat u buiten kunt zitten, en zomeravonden worden nóg langer en gezelliger! Met onze vuurtafels en gaslantaarns geniet u het hele jaar door van een sfeervolle en gezellige tuin.

lees meer...

15 artikel(en)

15 artikel(en)

Onderhoud van tafelhaarden

Onze tafelhaarden zijn erg eenvoudig te onderhouden. De ombouw is gemaakt van aluminium. Dit is een sterk, roestvrij en onderhoudsvriendelijk materiaal. Daarnaast is aluminium licht van gewicht, en dus makkelijk te verplaatsen.


Vuurtafel op gas kopen

Gemak en veiligheid zijn erg belangrijk als u een vuurtafel uitkiest. Onze vuurtafels werken op gas en bevatten geen echt hout. Een vuurtafel op gas is dus veilig en makkelijk in gebruik. Toch krijgt u dat echte gezellige houtvuurgevoel dankzij de lavastenen en houtblokken van keramisch materiaal. Daarnaast blijft u niet zitten met afval. De vuurtafels zijn makkelijk te onderhouden dankzij de aluminium ombouw. Wilt u meer weten over het gebruik van vuurtafels? Lees dan onze uitgebreide adviespagina over het gebruik van vuurtafels.

Vinkje Binnen enkele seconden is de vuurhaard aan
Vinkje Niet nodig om extra hout op het vuur te gooien
Vinkje Geen last van as: niks schoonmaken
Vinkje Geen rookontwikkeling: plaatsing onder afdak of overkapping mogelijk
Vinkje Geurloos
Vinkje Snel en makkelijk te regelen via de regelknop


Vuurtafel kopen

Vuurtafels kopen doet u eenvoudig en snel via onze webshop. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in één van onze winkels. Hier kunt u de complete collectie bekijken onder het genot van een kopje koffie. Daarnaast staan onze specialisten klaar om u te adviseren bij uw keuze. Bekijk hieronder direct het overzicht van de winkels.

Lees verder ▼ Lees minder ▲