Buitenhof-tuinmeubelen.nl 8.6 6265

Parasol accessoires

Parasol accessoires zijn een leuke toevoeging aan uw parasol. Een parasol boven uw tuinset is de ideale plek om wat leuke accessoires aan uw tuin toe te voegen. Kies bijvoorbeeld voor een parasol heater, zodat u extra lang buiten kunt blijven zitten. Een bluetooth speaker maakt uw zomeravonden extra gezellig met een muziekje.

lees meer...

3 artikel(en)

3 artikel(en)

Wat zit er nog meer in de parasol collectie?

Natuurlijk kunt u bij BuitenHof Tuinmeubelen ook terecht voor de aanschaf van een parasol. We hebben staande parasols en zweefparasols in onze collectie. U kunt kiezen voor de klassieke, stevige staande parasol, maar ook voor de luxueuze zweefparasol. Hiermee creëert u schaduw waar u maar wilt, zonder telkens de parasol te verplaatsen.

      • Zweefparasols
      • Parasol accessoires
      • Parasolvoeten


Parasol accessoires kopen

Parasol accessoires kopen? Dat kan eenvoudig en snel via de webshop van BuitenHof Tuinmeubelen. Hier vindt u onze parasol accessoires, maar ook parasols en parasolvoeten. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in een van onze winkels. Hier kunt u de complete collectie tuinmeubelen bekijken onder het genot van een kopje koffie. Daarnaast staan onze specialisten klaar om u te adviseren bij uw keuze. Bekijk hieronder direct het overzicht van de winkels.

Lees verder ▼ Lees minder ▲