Buitenhof-tuinmeubelen.nl 8.6 6265

Staande parasols

Staande parasols zijn eenvoudig, degelijk en beschermen u tegen de zon. Ze worden bediend met een katrol die makkelijk op en af te draaien is. Wilt u meer informatie over staande parasols? Dan kunt u terecht op onze uitgebreide adviespagina over staande parasols.

lees meer...

  1. 1
  2. 2
15 van de 22 artikelen

  1. 1
  2. 2
15 van de 22 artikelen

Staande parasol onderhouden

Goed onderhoud van een staande parasol zorgt voor een langere levensduur. Het is verstandig om uw parasol met een parasolhoes te beschermen tegen weersinvloeden. Hierdoor voorkomt u ook nog eens vlekken op het doek en gaat u slijtage tegen. U kunt terecht op onze adviespagina voor meer informatie over parasolhoezen. Ook kunt u direct het complete assortiment parasolhoezen bekijken. Als er vlekken op uw parasoldoek zijn gekomen, kunt u deze schoonmaken. Op onze uitgebreide adviespagina kunt u meer lezen over het onderhoud van parasols.


Welke parasols zijn er nog meer?

Naast staande parasols hebben we ook zweefparasols in onze collectie. Een zweefparasol is een luxueuze toevoeging aan uw tuin, en kan in elke gewenste stand worden geplaatst. Zo creëert u altijd schaduw waar u wilt! Ook kunt u bij BuitenHof Tuinmeubelen terecht voor parasolaccessoires en parasolvoeten. Bekijk deze artikelen direct hieronder op de bijbehorende pagina’s.

      • Zweefparasols
      • Parasol accessoires
      • Parasolvoeten


Staande parasol kopen

Staande parasol kopen? Dat kan eenvoudig en vellig bij BuitenHof Tuinmeubelen. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in een van onze winkels. Hier kunt u de collectie staande parasols bekijken, maar ook de rest van het assortiment staat hier tentoon gesteld. Onze specialisten staan klaar om u te ondersteunen bij uw keuze. Bekijk hieronder direct het overzicht van de winkels.

Lees verder ▼ Lees minder ▲