Buitenhof-tuinmeubelen.nl 8.6 6265

Zweefparasols

Zweefparasols zijn ideaal om schaduw te creëren waar u maar wilt. Met een zweefparasol zet u de parasol namelijk eenvoudig in de juiste stand, zodat u kunt relaxen in de schaduw. Zo hoeft u niet elk half uur op te staan als de zon is gedraaid. Daarnaast kunt u een zweefparasol schuin zetten om laagstaande zon goed te blokkeren. Een zweefparasol is een chique accessoire voor uw tuin! Wilt u meer informatie? Lees dan onze uitgebreide adviespagina over zweefparasols.

lees meer...

  1. 1
  2. 2
  3. 3
15 van de 43 artikelen

  1. 1
  2. 2
  3. 3
15 van de 43 artikelen

Zweefparasol onderhouden

Een zweefparasol onderhouden is belangrijk om hem mooi en schoon te houden. Om uw zweefparasol te beschermen tegen weersinvloeden, kunt u gebruikmaken van een parasolhoes. Zo voorkomt u vlekken op het doek en gaat u slijtage tegen. Voor meer informatie over parasolhoezen kunt u onze adviespagina bekijken. Ook kunt u direct naar het complete assortiment parasolhoezen.  U kunt uw parasol ook schoonmaken als er toch vlekken op zitten. Op onze uitgebreide adviespagina kunt u meer lezen over het onderhoud van parasols.


Welke parasols zijn er nog meer?

Naast zweefparasols, hebben we ook staande parasols in onze collectie. Bovendien kunt u bij BuitenHof Tuinmeubelen terecht voor parasolvoeten en parasolaccessoires. Bekijk deze producten hieronder op de bijbehorende pagina’s.

      • Staande parasols
      • Parasol accessoires
      • Parasolvoeten


Zweefparasol kopen

Een zweefparasol kopen doet u eenvoudig en veilig via onze webshop. Hier kunt u onze uitgebreide collectie zweefparasols bekijken en bestellen. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in een van onze winkels. Hier staan onze specialisten klaar om u te adviseren bij uw keuze. Bekijk hieronder direct het overzicht van alle winkels.

Lees verder ▼ Lees minder ▲