Buitenhof-tuinmeubelen.nl 8.6 6265

Bistrosets

Bistrosets zijn ontzettend knus en sfeervol. Door het compacte formaat zijn ze altijd wel ergens te plaatsen. Zo geniet u altijd van een luxe tuinset, onafhankelijk van de hoeveelheid ruimte die u heeft.

lees meer...

3 artikel(en)

3 artikel(en)

Bistroset onderhouden

De bistrosets uit onze collectie zijn eenvoudig te onderhouden. Alle bistrosets zijn namelijk gemaakt van weerbestendige materialen. Uw bistroset kan het hele jaar door buiten blijven staan! Om de levensduur van uw bistroset te verlengen, is het belangrijk om deze goed te onderhouden. Afhankelijk van het materiaal van uw bistroset is er speciaal onderhoud nodig. U kunt terecht op onze uitgebreide adviespagina’s voor meer informatie over aluminium tuinmeubelen onderhouden en teakhouten tuinmeubelen onderhouden.


Bistroset balkon

Een bistroset is ideaal om op een balkon te plaatsen. Vaak is de hoeveelheid plek op een balkon enigszins beperkt. En een bistroset is dan lekker compact. Zo kunt u toch genieten van een gezellig zitje op uw balkon!


Welke tuinsets zijn er nog meer?

Naast bistrosets, hebben we ook diningsets, picknicksets en barsets in ons assortiment. Ook deze sets zijn hele fijne toevoegingen aan uw tuin. Bekijk de verschillende sets op de bijbehorende pagina’s en lees meer over de voordelen.

      • Diningsets
      • Picknicksets
      • Barsets


Bistroset kopen

Bistroset kopen? Dat doet u makkelijk en veilig via onze webshop. Toch liever het assortiment in de winkel bekijken? Natuurlijk bent u ook van harte welkom in een van onze showrooms. Hier staat de uitgebreide collectie tentoongesteld en onze specialisten staan voor u klaar. Zij presenteren u graag de collectie en adviseren u over uw keuze. En dat alles natuurlijk onder het genot van een lekker kopje koffie! Bekijk het overzicht van de winkels direct hieronder.

Lees verder ▼ Lees minder ▲