Buitenhof-tuinmeubelen.nl 8.6 6265

Design tuinsets

Design tuinsets zijn een luxueuze toevoeging aan uw tuin. De tuinsets uit onze collectie zijn allemaal uit eigen ontwerp en hebben een mooi design. Daarnaast zijn onze tuinsets van hoge kwaliteit.

 

Voordelen design tuinsets

Design tuinsets zijn een mooie toevoeging aan uw tuin. Ze zorgen voor een luxueuze uitstraling en zijn van hoge kwaliteit. Daarnaast geniet u van optimaal zitcomfort met een design tuinset. Zo zit u urenlang comfortabel tijdens gezellige diners en knusse zomeravonden.

Vinkje Luxueuze toevoeging aan uw tuin
Vinkje Optimaal zitcomfort
Vinkje Duurzaam
Vinkje Gezellig dineren
Vinkje Hoge kwaliteit

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
15 van de 185 artikelen

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
15 van de 185 artikelen

Tuinset design onderhouden

De design tuinsets uit ons assortiment zijn duurzaam en van hoge kwaliteit. Bij goed onderhoud moet de tuinset er dus mooi uit blijven zien, zodat u er jarenlang plezier van kunt hebben. We hebben tuinsets van aluminium, teakhout en wicker in onze collectie. Afhankelijk van welk materiaal u kiest, heeft uw tuinset speciaal onderhoud nodig. Daarom adviseren we u om de desbetreffende adviespagina’s over aluminium tuinsets onderhouden, teakhouten tuinsets onderhouden of wicker tuinsets onderhouden te bekijken.

 

Welke tuinsets zijn er nog meer?

De design tuinsets in onze collectie kunnen worden onderverdeeld in de populaire witte tuinsets, zwarte tuinsets en ronde tuinsets. Ook hebben we tuinsets van verschillende materialen in ons assortiment. Deze tuinsets hebben elk hun eigen voordelen, dus bekijk de bijbehorende pagina’s!

      • Witte tuinsets
      • Zwarte tuinsets
      • Ronde tuinsets
      • Wicker tuinsets
      • Aluminium tuinsets
      • Teakhouten tuinsets

 

Design tuinset kopen

Design tuinset kopen? Wij hebben een uitgebreid assortiment design tuinsets, allemaal uit eigen ontwerp. Als u een tuinset aanschaft, let dan bij de keuze van uw tafel op het formaat. Ontvangt u regelmatig gasten om te lunchen of dineren? Dan kunt u beter kiezen voor een wat grotere tafel. U kunt uw design tuinset eenvoudig en snel bestellen via onze webshop, maar u bent natuurlijk ook van harte welkom in een van onze winkels. Onze specialisten staan voor u klaar om u te adviseren bij uw keuze. Bekijk het overzicht van de winkels direct hieronder.