Buitenhof-tuinmeubelen.nl 8.6 6265

Tuinsets

Tuinsets vormen de basis van uw buitenmeubilair. Een tuinset is perfect om te dineren, maar kan ook worden gebruikt om te lunchen of als plek om te ontspannen. Onze tuinsets hebben mooie designs en voegen écht iets toe aan uw tuin. Natuurlijk kunt u ook zelf een tuinset samenstellen door een tuintafel te combineren met tuinstoelen.


Soorten tuinsets

De soort tuinset die het beste bij u past is afhankelijk van uw wensen en de ruimte in uw tuin. Voor grote gezinnen is een ruime tuinset ideaal. Dit is ook perfect voor als u regelmatig gasten ontvangt. Een bistroset is juist geschikt voor een kleine tuin waar u meestal met zijn tweeën bent. Ook hebben we knusse picknicksets en luxueuze barsets in onze collectie. Bekijk de verschillende tuinsets op de pagina's hieronder.

      • Diningsets
      • Picknicksets
      • Barsets
      • Bistrosets

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
15 van de 88 artikelen

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
15 van de 88 artikelen

Voordelen tuinsets

Een mooie tuinset is onmisbaar in uw tuin. Gezellige diners met uw familie en vrienden worden nóg gezelliger met een luxueuze tuinset. Uw hele gezelschap kan comfortabel plaatsnemen en de hele avond genieten van het buitenleven.

Vinkje Gezellig dineren
Vinkje Optimaal zitcomfort
Vinkje Hoge kwaliteit
Vinkje Weerbestendig


Onderhoud tuinsets

Uw tuinset onderhouden is nodig om de levensduur te verlengen. Onze design tuinsets zijn gemaakt van hoogwaardige en weerbestendige materialen die lang mooi blijven. Toch is het goed om uw set regelmatig schoon te maken en goed te onderhouden. Afhankelijk van het materiaal van uw tuinset is er speciaal onderhoud nodig. Lees meer over aluminium tuinsets onderhouden, teakhouten tuinsets onderhouden en wicker tuinsets onderhouden op onze uitgebreide adviespagina’s.


Tuinset kopen

Tuinset kopen? Dat kan eenvoudig en veilig via onze webshop. Toch liever het assortiment in de winkel bekijken? Natuurlijk bent u ook van harte welkom in een van onze winkels. Onze specialisten staan voor u klaar om u te adviseren over uw keuze. Of bekijk zelf rustig de collectie onder het genot van een heerlijk kopje koffie. Bekijk het overzicht van de winkels direct hieronder!

Lees verder ▼ Lees minder ▲