Buitenhof-tuinmeubelen.nl 8.6 6265

Ligbedden en Relaxstoelen

Ligbedden en relaxstoelen zijn ideaal voor iedereen die een beetje extra luxe in zijn of haar tuin wilt. Zonaanbidders kunnen urenlang plezier hebben van een ligbed. En een relaxstoel is juist perfect voor iedereen die lekker wil ontspannen met een boek of tijdschrift. Met onze verstelbare stoelen bepaalt u zelf in welke houding u het lekkerst zit of ligt.

lees meer...

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
15 van de 65 artikelen

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
15 van de 65 artikelen

Relaxstoel of ligbed onderhouden

De relaxstoelen en ligbedden uit onze collectie zijn eenvoudig te onderhouden. We maken gebruik van stevige en duurzame materialen, zoals aluminium en wicker. Deze materialen zijn bestand tegen alle weersomstandigheden en kunnen het hele jaar door buiten blijven. Wel is het goed om uw ligbed of relaxstoel af en toe te onderhouden. Voor meer informatie over aluminium tuinmeubelen onderhouden of wicker tuinmeubelen onderhouden kunt u terecht op de bijbehorende adviespagina’s.


Welke tuinstoelen zijn er nog meer?

Naast relaxstoelen en ligbedden hebben we nog meer soorten tuinstoelen in onze collectie. Zo kunt u bij BuitenHof Tuinmeubelen bijvoorbeeld terecht voor diningstoelen, poefs en tuinbanken. Deze hebben elk hun eigen voordelen, dus bekijk ze direct op de volgende pagina’s.

      • Tuinstoelen
      • Tuinbanken
      • Voetenbanken en poefs


Ligbed of relaxstoel kopen

Een relaxstoel of ligbed kopen doet u eenvoudig bij BuitenHof Tuinmeubelen. In onze webshop vindt u onze uitgebreide collectie ligbedden en relaxstoelen. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in een van onze winkels. Hier kunt u alle tuinstoelen uitproberen, zodat u zeker de juiste keuze maakt. Daarnaast staan onze specialisten voor u klaar om u te adviseren over uw keuze. Bekijk het overzicht van de winkels direct hieronder.

Lees verder ▼ Lees minder ▲