Buitenhof-tuinmeubelen.nl 8.6 6265

Tuinbanken

Tuinbanken zijn de ideale toevoeging aan een mooie tafel. Ook zijn onze tuinbanken perfect neer te zetten als los item in uw tuin. Een tuinbank is een echte eyecatcher, en u geniet ook nog eens van een hoog zitcomfort.

lees meer...

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
15 van de 49 artikelen

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
15 van de 49 artikelen

Tuinbank onderhouden

De tuinbanken uit onze collectie zijn eenvoudig te onderhouden. Dankzij de hoge kwaliteit kunt u jarenlang plezier hebben van uw tuinbank. Wel is het goed om deze af en toe te onderhouden. Afhankelijk van het materiaal doet u dit op een speciale manier. Voor meer informatie over het onderhouden van uw tuinbank kunt u terecht op onze uitgebreide adviespagina’s over aluminium tuinmeubelen onderhouden, teakhouten tuinmeubelen onderhouden en textileen tuinmeubelen onderhouden.


Welke tuinstoelen zijn er nog meer?

Naast tuinbanken, hebben we ook tuinstoelen, ligbedden, relaxstoelen, voetenbanken en poefs in onze collectie. Ook deze tuinstoelen zijn comfortabel en van hoge kwaliteit. Bekijk de verschillende tuinstoelen op de bijbehorende pagina’s en lees meer over de voordelen van elke stoel.

      • Tuinstoelen
      • Ligbedden en relaxstoelen
      • Voetenbanken en poefs


Tuinbank kopen

Een tuinbank kopen doet u eenvoudig en veilig via onze webshop. Hier vindt u ons uitgebreide assortiment tuinbanken en loungebanken. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in een van onze winkels. Onze specialisten staan klaar om u de collectie te tonen onder het genot van een kopje koffie. Daarnaast adviseren ze u graag bij uw keuze. Bekijk het overzicht van de winkels direct hieronder.

Lees verder ▼ Lees minder ▲