Buitenhof-tuinmeubelen.nl 8.6 6265

Bartafels

Een bartafel voor buiten is een steeds populairder tuinmeubel. Het geeft uw tuin een frisse en moderne uitstraling, en kan voor meerdere doeleinden worden gebruikt. Aan een bartafel kunt u namelijk wat drinken, een hapje eten, gezellig kletsen of een spelletje doen. Combineer de bartafel met bijpassende barkrukken of barstoelen van BuitenHof Tuinmeubelen. Een bartafel met krukken geeft een klassieke look, terwijl barstoelen het geheel een moderne uitstraling geven.

lees meer...

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
15 van de 47 artikelen

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
15 van de 47 artikelen

Bartafel onderhouden

De bartafels in onze collectie zijn  gemaakt van weerbestendige materialen, waardoor ze het hele jaar buiten kunnen blijven staan. Daarnaast zijn ze onderhoudsvriendelijk. Hoe u uw bartafel het best kunt onderhouden, is afhankelijk van het materiaal van de tafel. Voor meer informatie over het onderhouden van uw bartafel kunt u terecht op onze uitgebreide adviespagina’s over aluminium tuinmeubelen onderhouden en teakhouten tuinmeubelen onderhouden.


Welke tuintafels zijn er nog meer?

Naast bartafels hebben we ook andere tuintafels in onze collectie. Een tuintafel of picknicktafel is een mooie toevoeging aan uw tuin. En een bijzettafel of salontafel is perfect voor bij een loungeset. Ideaal om uw hapjes en drankjes neer te zetten. Zo heeft u deze altijd bij de hand tijdens een gezellige avond! Bekijk de verschillende tuintafels op onderstaande pagina’s.

      • Tuintafels
      • Picknicktafels
      • Salontafels
      • Bijzettafels


Bartafel kopen

Een bartafel kopen doet u eenvoudig en snel via onze webshop. Hier vindt u onze uitgebreide collectie bartafels. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in een van onze winkels. Hier staan onze specialisten voor u klaar om u te adviseren bij uw keuze. Bekijk het overzicht van de winkels direct hieronder.

Lees verder ▼ Lees minder ▲