Buitenhof-tuinmeubelen.nl 8.6 6265

Bijzettafels

Bijzettafels zijn een leuke toevoeging aan uw tuin. U verplaatst ze eenvoudig naar een plekje in de zon en u heeft uw drankje altijd binnen handbereik. Daarnaast geeft een bijzettafel een gezellige uitstraling aan uw tuin.

lees meer...

  1. 1
  2. 2
15 van de 28 artikelen

  1. 1
  2. 2
15 van de 28 artikelen

Bijzettafel tuin onderhouden

Alle bijzettafels uit onze collectie zijn eenvoudig te onderhouden. Doordat we gebruikmaken van weerbestendige materialen, kan uw bijzettafel het hele jaar door buiten blijven staan. Wel is het goed om uw bijzettafel af en toe schoon te maken en te onderhouden. Voor meer informatie over aluminium tuinmeubelen onderhouden of teakhouten tuinmeubelen onderhouden kunt u terecht op onze uitgebreide adviespagina’s.


Welke tuintafels zijn er nog meer?

Naast bijzettafels hebben we ook andere tuintafels in onze collectie. Kies bijvoorbeeld voor een tuintafel waaraan u gezellig kunt dineren of voor een bartafel die gegarandeerd staat voor heerlijke borrels. Bekijk de verschillende tuintafels hieronder op de bijbehorende pagina’s.

      • Tuintafels
      • Bartafels
      • Picknicktafels
      • Salontafels


Bijzettafel kopen

Een bijzettafel kopen doet u eenvoudig en veilig in de webshop van BuitenHof Tuinmeubelen. Hier vindt u onze uitgebreide collectie bijzettafels, van zwarte bijzettafels tot witte bijzettafels en van ronde bijzettafels tot houten bijzettafels. Ook hebben we extra handige bijzettafels in ons assortiment met een uitschuifbaar dienblad of met wieltjes. Bekijk de collectie direct online of bezoek een van onze winkels. Hier staan onze specialisten klaar om u te adviseren bij uw keuze. U vindt het winkeloverzicht hieronder.

Lees verder ▼ Lees minder ▲