Buitenhof-tuinmeubelen.nl 8.6 6265

Picknicktafels

Een picknicktafel is een uniek item in uw tuin. Wij steken de klassieke picknicktafel in een modern jasje door het gebruik van aluminium, een strak en onderhoudsvriendelijk materiaal. Kies bijvoorbeeld voor een mooie houten picknicktafel met een aluminium frame. U kunt uw picknicktafel combineren met een klassiek picknickbankje, maar ook met een bank met rugleuning. Een picknicktafel met rugleuning is namelijk een hele comfortabele keuze!

lees meer...

3 artikel(en)

3 artikel(en)

Picknicktafel onderhouden

De picknicktafels uit onze collectie zijn weerbestendig en eenvoudig te onderhouden. We maken gebruik van duurzame materialen, waardoor u jarenlang plezier kunt hebben van uw picknicktafel. Toch is het goed om uw picknicktafel af en toe schoon te maken en te onderhouden. Elk materiaal heeft zijn eigen onderhoudsadvies. Voor meer informatie over aluminium tuinmeubelen onderhouden en teakhouten tuinmeubelen onderhouden kunt u terecht op de bijbehorende adviespagina’s.


Welke tuintafels zijn er nog meer?

Naast picknicktafels hebben we ook tuintafels, bartafels, salontafels en bijzettafels in onze collectie. Een tuintafel of bartafel is een mooie toevoeging aan uw tuin, en kan zorgen voor vele gezellige zomeravonden. Een salontafel of bijzettafel is ideaal voor bij een loungeset. Voor meer informatie over deze tuintafels, en om het assortiment direct te bekijken kunt u terecht op de bijbehorende pagina’s.

      • Tuintafels
      • Bartafels
      • Salontafels
      • Bijzettafels


Picknicktafel kopen

Een picknicktafel kopen doet u eenvoudig en veilig via onze webshop. Hier vindt u onze collectie picknicktafels. Deze kunt u makkelijk combineren met de picknickbanken uit ons assortiment. Doordat we gebruikmaken van dezelfde materialen, ontstaat er een mooi geheel. Om de collectie te bekijken, bent u natuurlijk ook van harte welkom in een van onze winkels. Bekijk het overzicht van de winkels direct hieronder.

Lees verder ▼ Lees minder ▲