Buitenhof-tuinmeubelen.nl 8.6 6265

Tuintafels

Een tuintafel mag niet ontbreken in uw tuin. Aan een tuintafel geniet u van gezellige diners met uw dierbaren. Ook voor een snelle lunch, een gezellige spelletjesavond of een barbecue is een tuintafel ideaal. We hebben een uitgebreide collectie tuintafels in verschillende kleuren, materialen en groottes. Zo zit er altijd een tuintafel bij die helemaal bij uw wensen past. Combineer uw tuintafel met onze tuinstoelen voor een prachtige complete set. Onze tuinstoelen zijn gemaakt van dezelfde materialen als onze tuintafels, waardoor ze perfect bij elkaar passen.

lees meer...

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
15 van de 161 artikelen

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
15 van de 161 artikelen

Ronde tuintafel

Een ronde tuintafel is een extra gezellige toevoeging aan uw tuin. Met een ronde tafel heeft u extra veel interactie met uw gezelschap en kunt u met iedereen in gesprek gaan. We hebben een uitgebreide collectie ronde tuintafels, van stoer tot elegant en van groot tot klein. Er is dus altijd een ronde tuintafel bij die helemaal naar uw zin is.


Tuintafel onderhouden

 Hoe u uw tuintafel het beste kunt onderhouden, is afhankelijk van het materiaal. Aluminium is een erg onderhoudsvriendelijk materiaal dat u gemakkelijk schoon kunt maken met een sopje van warm water en afwasmiddel. Teakhout kan met de jaren zelfs nog mooier worden als u het goed onderhoudt. Voor meer informatie over het onderhouden van uw tuintafel kunt u terecht op onze adviespagina’s over aluminium tuinmeubelen onderhouden, teakhouten tuinmeubelen onderhouden en wicker tuinmeubelen onderhouden.


Welke tuintafels zijn er nog meer?

Naast tuintafels hebben we nog meer soorten tafels in onze collectie. Een bijzettafel of salontafel is de perfecte toevoeging aan uw loungeset. Zo heeft u uw hapjes en drankjes altijd bij de hand! Een bartafel of een picknicktafel is een unieke en luxe toevoeging aan uw tuin. Bekijk de verschillende soorten tuintafels hieronder op de bijbehorende pagina’s.

      • Bartafels
      • Picknicktafels
      • Salontafels
      • Bijzettafels


Tuintafel kopen

Een tuintafel kopen doet u eenvoudig en veilig via onze webshop. Hier vindt u onze uitgebreide collectie tuintafels in verschillende kleuren, maten en materialen. Bij de aanschaf van een tuintafel moet u rekening houden met het aantal personen wat plaats moet kunnen nemen aan de tafel. Ook het materiaal moet bij u passen. U bent van harte welkom in een van onze winkels om de collectie tuintafels te komen bekijken. Onze specialisten staan hier klaar om u te adviseren bij uw keuze. Zo gaat u altijd naar huis met een tuintafel die perfect bij uw wensen en bij uw tuin past. Bekijk het overzicht van de winkels direct hieronder.

Lees verder ▼ Lees minder ▲