Buitenhof-tuinmeubelen.nl 8.6 6265

BuitenHof Tuinmeubelen Breda

BuitenHof Tuinmeubelen Breda

Adres en contactgegevens

Grenssteen 13
4815 PP Breda
0165-526771

Openingstijden

Maandag
13.00 - 18:00
Dinsdag
10.00 - 18:00
Woensdag
10.00 - 18:00
Donderdag
10.00 - 21.00
Vrijdag
10.00 - 18.00
Zaterdag
10.00 - 17.00
Zondag
10.00 - 17.00

Veilig winkelen in alle Nederlandse BuitenHof winkels

Als Tuinmeubelspecialist vallen wij onder de low-traffic winkels. In tegenstelling tot de high-traffic winkels zoals o.a. de supermarkten zult u bij ons geen drukte aantreffen. Wij hebben zeer ruime showrooms en beperkte bezoekersaantallen waardoor er meer dan voldoende ruimte is voor de spreiding van onze klanten. U kunt zorgeloos rondlopen en u laten adviseren in de aankoop van een nieuwe tuinset. Tijdens dit gesprek zullen we samen met u de regel van 1,5 meter afstand respecteren.

We zorgen ervoor dat er extra vaak schoongemaakt wordt. We desinfecteren pinapparaten en deurklinken. Onze medewerkers volgen alle adviezen serieus op. Zij houden afstand en zorgen voor een goede hygiëne. Wanneer een medewerker lichte klachten of een ziek gezinslid heeft, dan komt hij niet werken. Wij vragen van u hetzelfde. Bent u niet lekker, stel uw bezoek dan uit.

Wanneer u op een ander tijdstip buiten de winkelopeningstijden of op afspraak wilt komen, dan is dat ook mogelijk. Neemt u daarvoor telefonisch contact op met 0165 52 67 71 of Whatsapp ons op nummer: 06 82 33 16 21. We verwelkomen u heel graag in een van onze winkels. Met alle genomen maatregelen kunt u veilig en zorgeloos langskomen.

Tuinmeubelen kopen Breda

Waarom BuitenHof Tuinmeubelen Breda?

Vinkje  Op bedrijventerrein Steenakker

Vinkje  Zeer ruime showroom van 3.000m²
Vinkje  Twee verdiepingen
Vinkje  Lift aanwezig
Vinkje  Voldoende gratis parkeergelegenheid

BuitenHof Tuinmeubelen winkels in de buurt:

• BuitenHof Tuinmeubelen Tilburg
• BuitenHof Tuinmeubelen Kalmthout (BE)
• BuitenHof Tuinmeubelen Eindhoven

Sinds 2010 is BuitenHof Tuinmeubelen Breda gevestigd op bedrijventerrein Steenakker. Een prominente locatie nabij het stadshart van Breda en het NAC stadion. Onze enthousiaste tuinmeubelspecialisten staan in Breda klaar om u onder het genot van een kopje koffie onze luxe tuinmeubelcollectie te tonen. Bij BuitenHof Tuinmeubelen Breda vindt u een overzichtelijk en zeer ruime showroom van 3.000 m². De showroom is verdeeld over twee verdiepingen. In de winkel is een lift aanwezig. Daarnaast is er ruim voldoende gratis parkeergelegenheid. Wanneer u BuitenHof Tuinmeubelen Breda bezoekt, dan is het een aanrader om het historisch stadshart van Breda te bezoeken, op slechts enkele minuten rijden van BuitenHof Tuinmeubelen Breda.

Speciale openingstijden

BuitenHof Tuinmeubelen Breda: De plaats waar het allemaal begonnen is

Komt u onze winkel eens bekijken. De koffie staat klaar!

Foto's BuitenHof Tuinmeubelen Breda