Buitenhof-tuinmeubelen.nl 8.6 6265

BuitenHof Tuinmeubelen Naarden

BuitenHof Tuinmeubelen Naarden

Adres en contactgegevens

Amsterdamsestraatweg 1A
1411 AW Naarden
0165-526771

Openingstijden

Maandag
13.00 - 18.00
Dinsdag
10.00 - 18.00
Woensdag
10.00 - 18.00
Donderdag
10.00 - 18.00
Vrijdag
10.00 - 21.00
Zaterdag
10.00 - 17.00
Zondag
10.00 - 17.00

Veilig winkelen in alle Nederlandse BuitenHof winkels

Als Tuinmeubelspecialist vallen wij onder de low-traffic winkels. In tegenstelling tot de high-traffic winkels zoals o.a. de supermarkten zult u bij ons geen drukte aantreffen. Wij hebben zeer ruime showrooms en beperkte bezoekersaantallen waardoor er meer dan voldoende ruimte is voor de spreiding van onze klanten. U kunt zorgeloos rondlopen en u laten adviseren in de aankoop van een nieuwe tuinset. Tijdens dit gesprek zullen we samen met u de regel van 1,5 meter afstand respecteren.

We zorgen ervoor dat er extra vaak schoongemaakt wordt. We desinfecteren pinapparaten en deurklinken. Onze medewerkers volgen alle adviezen serieus op. Zij houden afstand en zorgen voor een goede hygiëne. Wanneer een medewerker lichte klachten of een ziek gezinslid heeft, dan komt hij niet werken. Wij vragen van u hetzelfde. Bent u niet lekker, stel uw bezoek dan uit.

Wanneer u op een ander tijdstip buiten de winkelopeningstijden of op afspraak wilt komen, dan is dat ook mogelijk. Neemt u daarvoor telefonisch contact op met 0165 52 67 71 of Whatsapp ons op nummer: 06 82 33 16 21. We verwelkomen u heel graag in een van onze winkels. Met alle genomen maatregelen kunt u veilig en zorgeloos langskomen.

Tuinmeubelen kopen Naarden

Waarom BuitenHof Tuinmeubelen Naarden?

Vinkje  Vlakbij het centrum

Vinkje  Ruime showroom
Vinkje  Voldoende parkeergelegenheid

BuitenHof Tuinmeubelen winkels in de buurt:

• BuitenHof Tuinmeubelen Leiderdorp
• BuitenHof Tuinmeubelen Houten
• BuitenHof Tuinmeubelen Cruquius

U bent van harte welkom in onze winkel in het mooie Naarden. BuitenHof Tuinmeubelen Naarden ligt vlakbij het centrum van deze Vestingsstad en is zeker een bezoekje waard. De collectie luxe tuinmeubelen staat overzichtelijk opgesteld in de showroom. Daarnaast staan onze tuinmeubelspecialisten klaar om u te adviseren bij uw keuze. Bezoek de winkel in Naarden en bekijk het assortiment onder het genot van een heerlijk kopje koffie!

Speciale openingstijden

Welkom in een van de nieuwste aanwinsten van Buitenhof Tuinmeubelen. Ga zitten en geniet!

Dat is BuitenHof Tuinmeubelen Naarden

Foto's BuitenHof Tuinmeubelen Naarden