Buitenhof-tuinmeubelen.nl 8.6 6265

BuitenHof Tuinmeubelen Turnhout

BuitenHof Tuinmeubelen Turnhout

Adres en contactgegevens

Steenweg op Gierle 339
2300 Turnhout
03 8080 552
BE

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10.00 - 18.00
Woensdag
10.00 - 18.00
Dinsdag 21 juli is onze winkel geopend!
Donderdag
10.00 - 18.00
Dinsdag 21 juli is onze winkel geopend!
Vrijdag
10.00 - 18.00
Dinsdag 21 juli is onze winkel geopend!
Zaterdag
10.00 - 18.00
Dinsdag 21 juli is onze winkel geopend!
Zondag
10.00 - 18.00
Dinsdag 21 juli is onze winkel geopend!

Al onze winkels zijn weer geopend!

Onze winkels in België zijn weer open! Wij verwelkomen u graag weer in één van onze ruime showrooms. Ook nemen wij de nodige maatregelen zodat u veilig en vertrouwd kunt winkelen. Daarnaast vallen wij als tuinmeubelspecialist onder de low-traffic winkels. In tegenstelling tot de high-traffic winkels zoals o.a. de supermarkten zult u bij ons geen drukte aantreffen. Wij hebben zeer ruime showrooms en beperkte bezoekersaantallen waardoor er meer dan voldoende ruimte is voor de spreiding van onze klanten. U kunt zorgeloos rondlopen en u laten adviseren in de aankoop van een nieuwe tuinset. Tijdens dit gesprek zullen we samen met u de regel van 1,5 meter afstand respecteren.

We zorgen ervoor dat er extra vaak schoongemaakt wordt. We desinfecteren pinapparaten en deurklinken. Onze medewerkers volgen alle adviezen serieus op. Zij houden afstand en zorgen voor een goede hygiëne. Wanneer een medewerker lichte klachten of een ziek gezinslid heeft, dan komt hij niet werken. Wij vragen van u hetzelfde. Bent u niet lekker, stel uw bezoek dan uit. We verwelkomen u heel graag in een van onze winkels. Met alle genomen maatregelen kunt u veilig en zorgeloos langskomen.

Tuinmeubelen kopen Turnhout

Waarom BuitenHof Tuinmeubelen Turnhout?

Vinkje  Gelegen in Winkelpark XXL

Vinkje  Grote, overzichtelijke toonzaal
Vinkje  Voldoende gratis parkeergelegenheid

BuitenHof Tuinmeubelen winkels in de buurt:

• BuitenHof Tuinmeubelen Geel
• BuitenHof Tuinmeubelen Eindhoven
• BuitenHof Tuinmeubelen Tilburg

U bent van harte welkom in onze vestiging in Turnhout: 'de hoofdstad van de Kempen'. De winkel is gunstig gelegen in het Winkelpark XXL. BuitenHof Tuinmeubelen Turnhout is bereikbaar via de inrit Winkelcentrum bij het bord met Bambi erop. Ons enthousiaste verkoopteam staat in Turnhout klaar om u onder het genot van een kopje koffie de luxe tuinmeubelcollectie te tonen. Bij BuitenHof Tuinmeubelen Turnhout vindt u de collectie in een grote, overzichtelijke toonzaal. Er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig.

Speciale openingstijden

Ga zitten en geniet!

Dat is BuitenHof Tuinmeubelen Turnhout

Foto's BuitenHof Tuinmeubelen Turnhout